#BCA candidats

Renson One

Ce projet a été nominé pour un Belgian Construction Award - N'hésitez pas à faire découvrir votre projet en le partageant sur vos réseaux !

Renson One brengt een volledig ecosysteem van wooncomfort naar je bouwproject, waar HVAC en elektrotechniek samenkomen in één gestroomlijnd concept. We vertalen complexe technische vraagstukken naar efficiënte, praktische oplossingen die meerwaarde creëren voor de eindgebruiker. Dankzij de grondige R&D en de keuze voor hoogwaardige materialen en technologie geniet je koper zorgeloos van het beste wooncomfort.

De 3 pijlers van Renson One:
1) Smart Living
2) Ventilatie
3) Warmtepompen
Waaruit bestaat Renson One?

Smart living
Het echte geheim van gerust en energiezuinig wonen? Dat is het perfect op elkaar afstemmen van je duurzame technieken. Het ‘Smart living’ gebouwbeheersysteem van Renson connecteert je ventilatie, warmtepomp en nog veel meer. Dat resulteert in een automatische sturing en een real-time overzicht van alle technieken voor gezond wooncomfort. Al deze data wordt bovendien handig gebundeld in één app.

Ventilatie
Vraaggestuurde ventilatie is de sleutel tot een gezond en aangenaam binnenklimaat, zonder dat je daar als bewoner omkijken naar hebt. De ventilatiesystemen meten continu de aanwezige luchtkwaliteit en passen automatisch hun debiet aan in functie van de noodzaak. Bovendien geven ze te allen tijde hun werking en de actuele luchtkwaliteit weer in de Renson One App.

Warmtepompen
Verwarming (en koeling) is een grote energieverbruiker. Met een warmtepomp haal je energie uit de lucht om je binnenruimtes het hele jaar door op de juiste temperatuur te brengen. Een milieuvriendelijk, efficiënt en aangenaam alternatief voor toestellen op fossiele brandstof.

#BCA24

BCA_log-horiz

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Nous contacter

Réseaux sociaux

Share This
Scroll to Top