IMG_0468-web

Aanleg parkeerterrein « De Kiem » te Kapelle -op-den-Bos

Aanleg van een ecologische en duurzame parking.

Ben-de-Swaef-400x550

Ben De Swaef

Autodesk

Francois-Denis-crop

François Denis

Buildwise

Johan-Vanhauwere-400x550

Johan Vanhauwere

z-architecten

Eva-Heuts-400x550

Eva Heuts

VIBE vzw

Alexander-Mijts-400x550

Alexander Mijts

VIBE vzw

Kristoff-De-Winne-crop

Kristoff De Winne

Matexi

Hilde-Vandemeersch-crop

Hilde Vanwildemeersch

Wonder

Guy-Schepers400x550

Guy Schepers

Lexpert

Marlies-Van-Holm-400x550

Marlies Van Holm

VITO

Oosterweel_close-up 2

Oosterweel linkeroever geluidsschermen

Gigantische glazen geluidsmuur zorgt samen met andere geluidswerende maatregelen voor een zeer sterke reductie van de geluidsoverlast voor de omliggende woonwijken rondom het oosterweelknooppunt linkeroever.

manybirdsfewnests_20230525_BuildUp_Nieuwstad_116

#manybirdsfewnests

Staalframeoptopping met streetartproject als statement om woningnood in steden aan te kaarten.

coo_048

Centrale d’accumulation de COO-Trois Ponts, Augmentation de la capacité de production de 7,5 %.

Le projet 7,5% permet à la Centrale de COO-Trois Ponts de mieux accompagner la transition énergétique en augmentant sa capacité de stockage de 450 MWh notamment par la réhausse des digues du Bassin Supérieur 2 augmentant ainsi le volume utile de 600.000 m³ d’eau.

AWV-1-zonder-titel

Agentschap Swegen en Verkeer Energetisch Masterplan

Dit is een elektrisch klimaatplan die de krijtlijnen moet uitstippelen voor het duurzaam beleid van dit agentschap, waarbij de focus van de opdracht ligt op de opmaak van een zonneplan.

SBE_Farciennes_foto1

Stedelijke opwaardering in Farciennes

Dit ontwerp voor de onderdoorgang belichaamt een inclusieve visie waarin toegankelijkheid, natuurlijk licht en sociale ontmoetingsplekken samenkomen om een gastvrije gemeenschap te creëren die diversiteit omarmt en sociale interactie bevordert.

kanaalkom_202308_ingedelee-80_53114639217_o

Heraanleg kop Kanaalkom in Hasselt

De heraanleg van de kop van de Kanaalkom in Hasselt vormt het sluitstuk van de transformatie van de voormalige industriële haven tot een groene ontmoetingsplek aan het water.

DigitalTwin_Image-3

Digital Twin van het Viaduct van Vilvoorde

Van het Viaduct van Vilvoorde ontwikkelen we een digital twin met behulp van een BIM-model om zo de toestand van de constructie continu te kunnen opvolgen op basis van meetgegevens en dataverwerking die gebaseerd is op rekenmodellen, met een kwalitatieve en duurzame levensverlenging als doel.

TechBiM_Audrey

TechBiM

TechBiM maakt het mogelijk om samen te werken in de digitale (bouw)wereld doordat het de afspraken rond technische installaties standaardiseerd.

Robaws_Schermen-Centraal

Robaws

Het revolutionaire platform voor efficiënte administratie in de bouwsector. Robaws automatiseert projectplanning, planning, offertecalculatie, voorraadbeheer en facturatie voor kmo’s in de bouw- en installatiesector, daarnaast bevat het ook een digitale werkbon app voor werknemers op de werkvloer om hun tijd en materiaal te registreren.

OpenSpace CaptureImage-54

OpenSpace Capture

OpenSpace Capture is de snelste, gemakkelijkste manier om je bouwprojecten visueel vast te leggen – we genereren Google Street-style views van je bouwplaats.

Salons-de-Vrede_0002394_PhotoStudioVercammen

Salons De Vrede

Multifunctionele zaal uitgerust met Human Centric Light licht concept

MCS_NL-Third-Party-Transport-new

MCS Uitbesteed Transport & Van Stock

MCS Uitbesteed Transport en Van Stock functionaliteit. Deze innovaties herdefiniëren de levering van materiaal voor verhuurbedrijven en bieden precisie en transparantie.

VAN-MARCKE-PREFAB-HIGH-59

Van Marcke Prefab

Van Marcke Prefab zorgt voor de premontage van componenten en technieken, tot één kwalitatieve en compacte energiemodule, volledig plug & play, klaar om te installeren op de werf.

Werfbatterij

Werfbatterij

Onze innovatieve en aanpasbare werfbatterijen vervangen dieselgeneratoren en introduceren een modulair ontwerp dat verbeterde levensduur, flexibiliteit en een groenere oplossing biedt voor de bouwsector.

AEROBEL-LABO-16

Aerobel

Aerobel is een start-up met een hecht team en slechts één missie: De globale markt voorzien van innovatieve en ecologische isolatie systemen van de hoogste kwaliteit die zowel de huidige als toekomstige generaties laten inspireren en opleven.

BossCover-Circular-System-02

BossCover Circular System

BossCover Circular System, het circulaire dak dat volledig demonteerbaar en herbruikbaar is.

Lowie-rustique-white

Lowie brick

De lowie Brick heeft de look & feel van een keramische gevelsteen, maar door gebruik van andere materialen & een gewijzigd productieproces, stoot deze 80% minder co2 uit.

Pirrouet_product-assortiment

Pirrouet® CO2 negatieve gevelstenen

Pirrouet® gevelstenen zijn uniek qua esthetiek en CO2 negatief in het productieproces aangezien ze uitharden door middel van CO2 en ze worden CO2 neutraal geproduceerd met grondstoffen die tot 80% afkomstig zijn uit reststromen van de staalindustrie.

SlimTeq_21054_72a

SlimTeq

SlimTeq is een gamma beglaasd technisch binnenschrijnwerk, bestaande uit het slankste houten profielsysteem in de markt.

Eurowall-Impact_2

Recticel Impact

The Recticel Impact product range consist of insulation panels with 25% bio-circular material for 43%* CO2 savings.

Muurtuin_Bjorn-Leen-Gevel

Total value wall – muurtuin

Levende bouwschil met waterzuivering als extra functie

Gyproc_Kamp-C-26-of-29-Large

Gyproc LOOPD – circulair bouwen met herbruikbare wanden

De Gyproc® LOOPD® productlijn is een innovatief voegsysteem dat na gebruik gemakkelijk verwijderbaar is waardoor Gyproc® wanden probleemloos en zonder beschadiging gedemonteerd en hergebruikt worden.

BuildUp_IMG-20210920-WA0019

BuildUp Retrofit

Offsite duurzaam geproduceerde panelen voor de energetische renovatie van gevels en daken waarmee gebouwen en huizen in 24u energieneutraal kunnen gemaakt worden.

OEPC_GO_Scholengroep_Xpert-2

OEPC-contract voor GO! Scholengroep Xpert

Dankzij het energieprestatiecontract voor negen sites en vijftien scholen bespaart GO! Scholengroep Xpert in Noord-Limburg jaarlijks meer dan 4000 ton CO2 wat overeenkomt met het aanplanten van maar liefst 350 hectare bos.

ESCO_Geiser_Quartier_Bleu-b

ESCO Geiser

De Energy Service Company (ESCO) Geiser financiert en exploiteert in Hasselt het energienet dat Quartier Bleu voorziet van groene en betaalbare verwarming en koeling, door gebruik te maken van geothermische energieopslag.

Arcadis_Biodiversity-tool-3

Arcadis Biodiversity Net Gain Calculator

De Biodiversity Net Gain Calculator van Arcadis is een innovatieve tool die bedrijven, vastgoedontwikkelaars en overheden helpt om de biodiversiteit op hun bedrijven- en projectsites te kwantificeren en te verbeteren.

ATELIER-TOM-VANHEE_PASSIVEPENTHOUSE-BXL_unused-attic-as-building-plot_©Stijn-Bollaert2

A rooftop as building plot. passive penthouse brussel

Compact maar ruimtelijk wonen in een dens stadsweefsel door een onbenutte zolder te transformeren tot een passieve duplex-dakwoning

Holcim-Go4Zero_1

Holcim GO4ZERO project

Le projet Holcim GO4ZERO consiste en la construction et la mise en service d’une nouvelle unité de production de clinker innovante, non polluante, à bilan carbone négatif, couplée à une solution de « CCS », apportant une contribution importante à la décarbonisation de l’industrie de la construction belge.

Minerve_REVIVE-MINERVE-Edegem-2023-V.-Clarysse-02

Minerve

Waar eerst een onderbenutte en vervuilde binnenstedelijke site was, komt Minerve: een écht duurzaam vastgoedproject dat de site opwaardeert en een nieuwe bestemming geeft.

Aquafin-7

Campus Aquafin

Hoofdkantoor Aquafin transformeert tot toonvoorbeeld circulair bouwen en riothermie.

WoodHub_Atrium

Wood Hub

Combinant une structure préfabriquée porteuse hybride bois et béton (CREE®), une gestion énergétique intelligente sans énergie fossile, et visant des certifications BREEAM® Outstanding et WELL® Building standard Platinum, ainsi qu’un alignement à la taxonomie européenne, Wood Hub est un immeuble de bureaux de +/- 7.000 m² qui établit une nouvelle norme en matière de construction innovante et durable.

Montea_DJI_0196

Montea Blue Gate

Op Blue Gate Antwerp, een toplocatie voor innovatieve en eco-bewuste bedrijven, ontwikkelt Montea vastgoed voor distributie. Dit eerste deel, een logistieke hub voor huurder Amazon, werd met een doorgedreven toekomstgerichte visie ontworpen en gerealiseerd. In een later stadium zal Montea naast deze locatie een tweede gebouw van vergelijkbare grootte optrekken.

ReMa_def20210217_Marnix_01

Projet ReMa – ING Marnix

Rénovation du bâtiment emblématique Marnix, siège d’ING en Belgique

keerdok_dakterras-parking

Keerdok Parking Mechelen

Een compleet nieuwe visie uitwerken voor de nieuwe stadsrandparking Keerdok, met decarbonisatie van mobiliteit, maximaal gebruik van hernieuwbare energie, energiedelen op gebouwniveau én de toepassing van energieopslag via ‘vehicle-to-grid’.

Zorgcampus_Y6A2205-bewerkt

Zorgcampus Sint-Jozef

De Campus Sint-Jozef biedt niet alleen een uitgebreid zorgaanbod aan, maar is ook opmerkelijk vernieuwend in materiaalkeuze.

A2Viaduct_Boorsem_visual5

A2/E314 Renovatie viaduct Boorsem en renovatie snelweg

Het viaduct van de E314 ter hoogte van de grensovergang in Boorsem (kmpt 0 – kmpt 1.1), 2 verschillende kokerbruggen en 3,6 km van de snelweg aansluitend op het viaduct tot aan ecoduct in Maasmechelen (kmpt 1.1 – 4.5) werden gerenoveerd en de uitgevoerde werken, samen met de bestaande situatie van het viaduct, werden opgemeten om te komen tot een gedetailleerd OTL-conform 3D as-built-BIM-model.

Royerssluis_ROS

Royerssluis

Afbreken van een bestaande sluis en het bouwen van een nieuwe sluis (met inbegrip van machinegebouwen en restauratie historisch pand in het midden van de site). (BIM: Virtueel opleveren voor uitvoering + as-built BIM opleveren.)

N275_Hoeilaart_visual2

N275 – Terhulpsesteenweg Hoeilaart

Het project ‘N275 – Terhulpsesteenweg Hoeilaart’ omvat het heraanleggen van de volledige baanlichaam inclusief het plaatsen van RWA riolering en een vrijliggend fietspad in het kader van de fietssnelweg F205, waarbij simultaan de werken worden opgemeten in 3D om te komen tot een gedetailleerd OTL-conform 3D asbuilt-BIM-model.

Retrofit_Prod

Energiesprong ‘Retrofit’ van scholen Salengro en Brossolette

Het Energiesprong energetisch renovatieproject in Lille omvat een transformatie van verouderde energie-inefficiënte schoolgebouwen tot energieneutrale gebouwen in een recordtijd van twee maanden tijdens de schoolvakantie, met behulp van voorgefabriceerde gevelelementen in een lichte staalframestructuur.

SoudalPlan_Luchtfoto-4

Soudal Plant 5 – Factory Of The Future

Het Soudal Plant 5-project omvat de creatie van een toonaangevende “Factory of the Future” waarin geavanceerde technologieën en BIM worden ingezet om een ultramoderne productiehal te bouwen voor hoogwaardige mastiekproductie.

Share This
Scroll to Top