#BCA nieuws

4PS Construct

Hoe mooi zou het zijn als bouwbedrijven vanuit één totaaloplossing volledig en real-time inzicht en controle hebben over alle bedrijfsprocessen? Overal, altijd en vanaf het device naar keuze. Met de cloud-based ERP-oplossing 4PS Construct is dit niet langer toekomstmuziek maar realiteit!
4PS Construct is een volledig geïntegreerde cloud-based ERP-oplossing speciaal ontworpen voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven en gebaseerd op het toekomstbestendige Microsoft Dynamics 365 Business Central platform. 4PS Construct brengt alle primaire bedrijfsprocessen samen in één pakket. Zo houden bedrijven in iedere fase grip op de hele bedrijfsvoering.  

Met 4PS Construct zorgen bouwbedrijven voor een optimaal resultaat en verhogen hun winst­gevendheid. Ze bewaken in 4PS Construct het rendement, stellen prognoses op, behouden controle op de vele resources en richten het planproces efficiënter in. Kortom, met de ERP-oplossing 4PS Construct blijven bedrijven in de bouw, installatie, service en onderhoud, infra, real-estate en verhuur de concurrentie één stap voor en zijn ze klaar voor de toe­komst.

Recente nieuwsberichten

Niko Demeester

Embuild
Lees meer

Joeri Beneens

Beneens bouw en interieur
Lees meer

#BCA23

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top