#BCA nieuws

4PS Construct

Hoe mooi zou het zijn als bouwbedrijven vanuit één totaaloplossing volledig en real-time inzicht en controle hebben over alle bedrijfsprocessen? Overal, altijd en vanaf het device naar keuze. Met de cloud-based ERP-oplossing 4PS Construct is dit niet langer toekomstmuziek maar realiteit!
4PS Construct is een volledig geïntegreerde cloud-based ERP-oplossing speciaal ontworpen voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven en gebaseerd op het toekomstbestendige Microsoft Dynamics 365 Business Central platform. 4PS Construct brengt alle primaire bedrijfsprocessen samen in één pakket. Zo houden bedrijven in iedere fase grip op de hele bedrijfsvoering.  

Met 4PS Construct zorgen bouwbedrijven voor een optimaal resultaat en verhogen hun winst­gevendheid. Ze bewaken in 4PS Construct het rendement, stellen prognoses op, behouden controle op de vele resources en richten het planproces efficiënter in. Kortom, met de ERP-oplossing 4PS Construct blijven bedrijven in de bouw, installatie, service en onderhoud, infra, real-estate en verhuur de concurrentie één stap voor en zijn ze klaar voor de toe­komst.

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top