#BCA nieuws

VIAMAR REAL ESTATE ZELE

Viamar Real Estate verhuurt duurzaam, flexibel en kwalitatief bedrijfsvastgoed op lange termijn. Met haar compact en efficiënt team ontwikkelen ze bedrijfsvastgoed voor de toekomst op toplocaties, zowel nieuwbouwprojecten als herontwikkeling van bestaande panden vormen hiervoor de basis. Het ontzorgen van de klant die wil focussen op zijn “core business” zit daarbij in hun DNA verweven. Duurzaamheid en flexibiliteit zijn zeer belangrijk in hun aanpak en visie op lange termijn. Duurzaam bouwen en duurzaam ondernemen gaan dan ook hand in hand, met oog voor de praktijk. In Zele realiseert Viamar Real Estate voor het eerst een bijzonder vernieuwend duurzaam systeem van diverse toepassingen gecombineerd voor de huurders-gebruikers.

Zo worden o.a. batterijopslag, waterrecuperatie, windenergie en zonnepanelen gecombineerd in een energiesysteem dat gemeenschappelijk door hen gebruikt wordt met monitoring en bijsturing waar nodig. Zo kunnen ook de huurders-gebruikers in de toekomst dus 100% gebruik maken van groene stroom, wat anders nooit het geval is omdat zijzelf die investeringen niet doen voor de korte termijn alsook de eigenaar meestal niet omdat hijzelf geen rechtstreeks rendement heeft ervan. De erkenning hiervoor bleef niet uit, op 11 juni bezocht Premier Alexander De Croo het project tijdens de Eerstesteenlegging.

Recente nieuwsberichten

Niko Demeester

Embuild
Lees meer

Joeri Beneens

Beneens bouw en interieur
Lees meer

#BCA23

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top