#BCA kandidaten

Antenna Access Control

Dit project is genommineerd voor een Belgian Construction Award - deel het nu met je netwerk!

De huidige toegangscontrole-systemen werken enkel via een bekabeld netwerk, of via WIFI-straalverbindingen, wat niet altijd praktisch werkt en financieel oninteressant.
BetaGuard Solutions speelt in op deze nood en heeft een beveiligde cloudserver die via 5G-connecties de toegangspunten op de bouwwerven verbindt. Zo maken we een beveiligd netwerk waarbij de toegangspunten via plug & play kunnen worden ingezet op elke bouwwerf. Dit innovatieve totaalconcept doopten we om tot Antenna, dat Latijns is voor ‘werf’ en ook meteen verwijst naar het feit dat het systeem volledig draadloos is.”

Bovendien kunnen ook integratoren zoals Conneqtr, Traxxeo, Bouwpas, Projectbox, … aanhaken op onze BetaGuard Cloud Service, zodat het documentbeheer en de digitale vooraanmelding mee geïntegreerd wordt. Dit biedt de garantie dat alle aanwezigen ineens aangemeld zijn bij de sociale zekerheid (Check-in-at-work) ,genereert tijdsrapportages en vereenvoudigt het aanmaken van onderaannemers en werknemers via de digitale vooraanmeldingen.

#BCA24

BCA_log-horiz

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top