#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Aymeric de Changy

Naam, voornaam: de Changy Aymeric
Geboorteplaats en -datum:
Brussel, 19/06/1992
Status? Kinderen?
Getrouwd, geen kinderen
Huidige functie + bedrijf:
Strategy & Business Development


Waarden: Verantwoordelijkheid, Betrokkenheid & Team

Levensmotto: “Betrokkenheid creëert kansen en verantwoordelijkheid stelt ons in staat ze te grijpen”

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden: Uitdagingen, Veranderingen en Ambities

Aymeric de Changy, gepassioneerd door de bouwsector, bekleedt de functie van “Strategy & Business Development” bij Modulart, gevestigd te Tubize. Bovenop zijn functie vertegenwoordigt hij Modulart, dat innovatie in de bouw- en vastgoedsector brengt.

Zijn professionele traject heeft hem geleid tot de uitdaging om innovatie te bevorderen in een sector die vaak te maken heeft met tegenwind. Aymeric is ervan overtuigd dat juist in deze moeilijke momenten innovatie haar plaats vindt, en hij werkt dagelijks ijverig om de grenzen van traditie in de bouwsector te verleggen.

Zijn rol als “Strategy & Business Development” vereist een strategische visie, zorgvuldige planning en nauwgezette uitvoering om bij te dragen aan de groei van Modulart. Hij belichaamt de waarden van betrokkenheid, verantwoordelijkheid en teamwork.

Betrokkenheid staat centraal in zijn werk, en hij streeft ernaar een positieve impact te creëren in de sector door conventies uit te dagen en innovatieve oplossingen te brengen. Aymeric richt zich op het opbouwen van sterke partnerschappen met projectontwikkelaars en de publieke sector, met de visie van duurzame, geïntegreerde modulaire bouwprojecten als gemeenschappelijk doel.

Buiten zijn werk, is Aymeric te vinden in zijn passie voor hockey, alpineskiën en bergbeklimmen. Deze activiteiten benadrukken het belang van teamwork, planning, aanpassingsvermogen en persoonlijke groei.

Zijn ambities zijn helder: bijdragen aan de transformatie van de bouwsector door deze duurzamer, efficiënter en meer gericht op maatschappelijke behoeften te maken. Aymeric streeft ernaar een blijvende positieve indruk achter te laten en toekomstige generaties te inspireren.

Samengevat, Aymeric de Changy streeft ernaar een revolutie te ontketenen in de bouwsector door innovatie in België en daarbuiten te bevorderen.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top