#BCA nieuws

#BCA20: driemaal is scheepsrecht?!

Beste lezer,

Je zag het al aankomen, niet? Ons evenement “Belgian Construction Awards” kan onmogelijk plaatsvinden op 11 februari.
En vermits NETWERKEN een belangrijke pijler is, stellen we het evenement nog een laatste keer uit…

Concreet betekent dit dat het evenement zal worden verplaatst naar: donderdag 06 mei 2021. Ook nu worden het programma, de locatie en de reeds verkochte tickets automatisch overgezet naar deze nieuwe datum.
Wil je erbij zijn? Dan kan je nog steeds tickets kopen via https://belgianconstructionawards.be/tickets.

De organisatie volgt de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Wij stellen de gezondheid en het belang van de deelnemers voorop en zullen alles in het werk stellen om de Belgian Construction Awards zo coronaproof mogelijk te laten doorgaan.
Bezoek de website van onze overheid (https://www.info-coronavirus.be/) voor meer informatie over het virus en hoe ook jij je steentje kan bijdragen.

Stay safe en aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie,
Met vriendelijke groet,
de organisatie

PS : En als we dan toch met data strooien, omcirkel dan alvast donderdag 9 december 2021 met potlood in jouw agenda. Dan worden de Belgian Construction Awards 2021 uitgereikt. Heb jij reeds een winnend project in gedachten?

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top