#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Chris Van de Voorde

Naam, voornaam: Van de Voorde Chris
Geboorteplaats en -datum: : Dendermonde, 1 juli 1985
Status? Kinderen? Getrouwd, 2 kinderen Juul en Noor
Huidige functie + bedrijf: CEO/founder JUUNOO

Waarden:

  • Learn smart: als 1 van de 8 miljard mensen wereldwijd bezitten we slechts een fractie van alle kennis. Groeien doe je enkel door op zoek te gaan naar experts. Luister, leer en overtroef zo iedereen die er alleen wil voor gaan i.p.v. samen.
  • Create impact: ons duurzame bedrijfsmodel zal tegen 2030 de wereldwijde norm zijn binnen de bouwwereld. Door elke dag te bouwen aan een blijvende en positieve impact, inspireren we anderen om samen actie te ondernemen, wat een enorme hefboom voor onze inspanningen creëert.
  • Get results: sta niet stil, twijfel niet en wacht niet op goedkeuring, want de tijd dringt. De enige manier om te groeien en resultaten te boeken is door in actie te komen, beslissingen te nemen en te durven falen.
  • Build trust: neem proactief verantwoordelijkheid voor je daden en doe wat je beloofd hebt tegen de afgesproken datum. Dat leidt tot wederzijds vertrouwen.

Levensmotto: ik wil mijn kinderen een betere toekomst kunnen geven dan dat ik zelf heb gekregen.

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden: verandering, opportuniteiten, actie

Chris Van de Voorde richtte in 2016 de scale-up JUUNOO op. Zijn ultieme doel? Zo snel mogelijk de bouwwereld veranderen naar een duurzame markt. Met een ingenieursachtergrond en heel wat jaren in productontwikkeling, zette hij de voorbije twaalf jaren heel wat succesvolle wandsystemen op de markt, waarvoor hij meerdere patenten en een aantal gerenommeerde internationale prijzen verwierf, zoals de Red Dot Design Award en het Solar Impulse Label. Met JUUNOO biedt hij een wandsysteem aan dat kantoren snel, flexibel en akoestisch indeelt. De unieke buybackgarantie zorgt ervoor dat hun producten voortdurend hergebruikt worden. Waarom iets weggooien als je het een tweede leven kunt geven én er geld mee kunt verdienen? Wat 5 jaar geleden begon als een thuisproject, groeide vandaag uit tot een team van 26 medewerkers dat actief is in 3 landen. Chris won onder meer het vertrouwen van investeerders als Saint Gobain Gyproc en Finindus en levert oplossingen aan meer dan 100 klanten.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top