#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Claire Dewispelaere

Naam, voornaam: Dewispelaere Claire
Geboorteplaats en -datum:
Gent, 19/08/1980
Status? Kinderen? Gehuwd
, 2 kinderen: Maxime 15 jaar en Bas 9 jaar.
Huidige functie + bedrijf:
Mede-bestuurder van SIDATI bv


Waarden: respect voor alle partijen, betrokken, open communicatie, gedreven, teamplayer en leergierig

Levensmotto: Eentje die helemaal bij me past: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Dit omschrijft helemaal wie ik ben.

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden: groei, passie, voldoening

Hallo, ik ben Claire! Samen met mijn man sta ik aan het roer van SIDATI.

Na zeventien jaar leidinggeven in de IT omgeving van de sociale sector, was het tijd om een nieuwe weg in te slaan en stapte ik vol overtuiging mee in het bedrijf van mijn man. Aan één voorwaarde: de vrijheid hebben om de organisatie mee naar een hoger niveau tillen.

Als persoon ga ik in mijn professionele carrière altijd op zoek naar een hoger doel.

De goesting om ecologisch te bouwen en dit als standaard te zien met alle vrijheden zoals in het klassieke bouwen, werd mijn grootste drijfveer.

Transparantie en overleg zijn mijn stokpaardjes. Ik zeg zoals het is, neem geen blad voor de mond. Je krijgt van mij altijd een duidelijke en eerlijke visie. Daarnaast zet ik graag de toffe sfeer op ons kantoor en op de werf voorop maar waak ik continu op de perfectie!

Het zijn ondertussen waarden die eigen zijn aan SIDATI. Ze worden ingezet in onze doorgedreven voorbereiding en in de uitvoering. Dit samen met eerlijke en duurzame materialen én partners en de sky is the limit!

Maar mijn grootste voldoening haal ik uit ons team. Hen motiveren en zien groeien geeft zoveel energie en tevredenheid. Ik ben dan ook oprecht heel trots op wat onze teamleden dagelijks realiseren.

Tot slot, ik heb alvast nog veel zin om plannen te maken én zorg te dragen voor ons nageslacht want het is nog niet te laat om cruciale acties te ondernemen. En als vrouw in de bouwsector klop ik al graag eens op de tafel 😉.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top