#BCA nieuws

Cobot Robbie

Cobot Robbie: dubbel zo snel bouwen op halve kracht. “Weg rugpijn, hallo bouwplezier”
We hoeven u niet te vertellen hoe fysiek belastend de bouwwerf kan zijn. Maak kennis met de innovatieve Cobot Robbie: een mechanisch arbeidsmiddel, ontworpen om grote lijmblokken op een veilige en ergonomische verantwoorde manier op te tillen en te begeleiden naar de juiste plaats. In combinatie met de extra grote keramische lijmblokken behaalt u een zeer hoog rendement.

  1. Geen fysieke belasting: Vaarwel zware arbeid. Transporteer en plaats tot 2 XL Lijmblokken tegelijkertijd zonder de minste fysieke belasting.
  2. Hoog rendement: Verwerk met hetzelfde aantal handelingen tot 0,5 m2 per handeling en verhoog zo uw bouwsnelheid.
  3. Eenvoudig verplaatsbaar: Dankzij zijn compacte afmetingen is cobot Robbie heel eenvoudig verplaatsbaar.
  4. Voor kleine en grote werven: Dankzij het compacte, flexibele ontwerp en de eenvoudige bediening is Robbie zowel tijdens kleine als grote bouwprojecten inzetbaar.
  5. Geen voorstudie nodig: Alles wijst zichzelf uit. U heeft geen interne studie- of plaatsingsplannen op de werf nodig om aan de slag te gaan met de cobot.
  6. Eén persoon aan zet: twee handen, meer is er niet nodig om deze compacte cobot te bedienen. Verbeter de efficiëntie en productiviteit op de werf.

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top