#BCA nieuws

Window Clara by Riche

Het Clara by Riche raam is een nieuw raamdesign: een 100% glas blad!
Volledig vlak, zowel van binnen als van buiten, voldoet het aan de meest veeleisende architecturen: geen randen, geen projecties, alles wordt strak! De tevredenheid van de architect over het ontwerp, de tevredenheid van de eigenaar over het zeer eenvoudige onderhoud.
Specifieke technieken zoals emailleren dragen bij aan het succes van deze innovatie, zowel voor de levensduur – het emailleren dat het frame vormt is gegarandeerd voor het leven – als voor creativiteit, aangezien alle kleuren kunnen worden opgenomen, evenals zeefdrukken.
De innovaties zitten ook in een driedubbele beglazing vervaardigd volgens een uniek proces: de 2 interne en externe beglazingen zijn in “helder zicht”, terwijl de centrale beglazing in dubbele laag is. Deze nieuwe technologie, gekoppeld aan de glazen vleugel, verhoogt de helderheid van het raam met 15%, wat het welzijn van de inzittenden verhoogt.
De raamkader is samengesteld uit een volledig opnieuw ontworpen houten frame, voorzien van een driedubbele afdichting en verdoken beslag. Dit hernieuwbare en recyclebare materiaal geeft het systeem stabiliteit, thermische, akoestische en veiligheidsprestaties. Het biedt ook een eenvoudige installatie voor professionals in de sector mogelijk.
Als kers op de taart is deze innovatie 100% Belgisch, met een partnership tussen een beglazingsproducent in Oost-Vlaanderen en een raamfabrikant in de provincie Namen. Zeggen we niet, eendracht maakt macht.

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top