#BCA nieuws

De eerste deelnemers voor #BCA20 zijn bekend …

De eerste kandidaatsdossiers zijn ondertussen aangemeld. De 5 categorieën waarvoor men een projectdossier kan indienen zijn: ‘BIM Award – Industrial, Tertiary and Residential Project’, ‘BIM Award – Public Projects’, ‘BIM Award – Infrastructure Projects’, ‘Climate Proof Award’ en ‘Innovation Award’. In elk van deze categorieën werden reeds een aantal inschrijvingsformulieren ontvangen. De kandidaten, alsook nieuwe deelnemers die zich nog niet aangemeld hebben, krijgen nog tot en met 30 september de tijd om hun dossier(s) in te leveren. Daarna gaat de vakjury aan de slag.

De winnaars worden bekend gemaakt op 10 december 2020, tijdens het exclusieve gala-event van de Belgian Construction Awards #BCA20. Het event, in het leven geroepen omdat de tijdschriften Bouwkroniek en La Chronique dit jaar respectievelijk 100 en 75  kaarsjes uitblazen, richt zich op de C-level van de bouwsector en zal plaatsvinden in het prestigieuze hotel Château du Lac te Genval. Het belooft een spectaculaire gala-avond vol knowhow en innovatievermogen te worden die elke man en vrouw uit de bouwsector verdiend zal laten schitteren. De avond is aldus het ideale moment zijn om te netwerken en contactgegevens uit te wisselen, zodat de sector kan groeien en mogelijk het ontstaan van toekomstige innovatieve en milieuvriendelijke projecten kan zien.

Bent u ook betrokken bij een creatief, duurzaam, innovatief, BIM-conform project, en/of wil u meer informatie over de #BCA20 Awards, dan kan u alle info vinden op deze website of u kan ons steeds contacteren op bca@bouwkroniek.be.

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top