#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Dorien Callaert

Naam, voornaam: Callaert Dorien
Geboorteplaats en -datum: Dendermonde 31/03/1993
Status? Kinderen? Ongehuwd
, Geen
Huidige functie + bedrijf: Projectleider bij Dero Construct en ondervoorzitter van JOBO 


Waarden: respect, eerlijkheid, familie en vriendschap 

Levensmotto: a smile is the best makeup a woman can wear

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden: Ambitieus / Volhardend / Communicatie

Reizen, festivals, mijn moestuin en tijd doorbrengen met mijn petekind, vrienden en familie maken me gelukkig. Mijn naam is Dorien Callaert, een enthousiaste projectleider van 29 jaar oud afkomstig uit Grembergen.

In 2015 studeerde ik af als industrieel ingenieur bouwkunde en werd projectleider bij Dero Construct. De job is aantrekkelijk door zijn variëteit, het sociale contact en de aangename werksfeer binnen ons bedrijf.

Er zijn al heel wat mooie projecten mijn pad gekruist waar ik tevreden op terug kijk. Een jeugdhuis met complexe akoestische eisen in het midden van een dorpskern, extra verdiepingen bouwen op een bestaand functionerend ziekenhuis, fabrieken en kantoren, een instelling voor bijzondere jeugdzorg en zo veel meer.

Naast mijn job heb ik ook een actieve rol binnen Embuild. Als ondervoorzitter van Embuild Jong Oost-Vlaanderen (vroegere JOBO), draag ik mijn steentje bij aan een netwerk met andere ondernemers die in dezelfde levensfase zitten en voor gelijkaardige uitdagingen staan. Ik ben trots dat onze werking dit jaar een frisse wind heeft gekregen met een nieuw logo, een duidelijkere visie en een jaarkalender met succesvolle evenementen.

Laat de volgende uitdagingen maar komen!

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top