#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Hélène de Troostembergh

Naam, voornaam: de Troostembergh Hélène
Geboorteplaats en -datum:
21 September 1988 – Leuven
Status? Kinderen?
Getrouwd en drie kinderen
Huidige functie + bedrijf:
Founder & CEO van BuildUp


Waarden: vriendelijkheid – authenticiteit – passie

Levensmotto: Be Happy and True

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden: uitdagend – voldoening – dankbaar

Met haar passie voor duurzame ontwikkeling is Hélène de Troostembergh ervan overtuigd dat de transformatie van het traditionele bouwproces noodzakelijk is voor de energietransitie en economisch herstel.

Hiervoor richtte ze in 2018 BuildUp, de start-up die begon als beSteel en uitgroeide tot een geweldig avontuur die een revolutie teweeg brengt in de bouwsector dankzij offsite bouwen. Haar missie? In één dag, met één klik een huis bouwen via duurzame offsite construction. Volledig digitaal en circulair. Om zo iedereen te voorzien van de meest comfortabele huizen, en tegelijk een antwoord te vormen op de klimaat- en humanitaire uitdagingen die voor ons liggen.

Samen met haar team, werkt zij hard om innovatieve oplossingen te creëren en de bouwsector te transformeren door op een disruptieve manier te bouwen en energetisch te renoveren. Met activiteiten in zes Europese landen, heeft ze in minder dan vijf jaar tiid een erkende reputatie als pionier op het gebied van duurzaam offsite bouwen opgebouwd. 

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top