#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Niels Laenen

Naam, voornaam: Laenen Niels
Geboorteplaats en -datum:
Herentals, 15 november 1994
Status? Kinderen? Ongehuwd
, 0 kinderen
Huidige functie + bedrijf:
Zaakvoerder van 4best


Waarden: ambitie, ondernemingszin, risicobereidheid, doorzettingsvermogen, veiligheid en dankbaarheid

Levensmotto: “Met beide voeten op de grond, komt men geen stap verder!”

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden: groei, transitie en diversifiëring

Graag stel ik mezelf voor: ik ben Niels Laenen, zaakvoerder van 4best, en ik ben gedreven door de passie voor zakelijk succes. Mijn levensmotto is eenvoudig maar krachtig: “als je met beide voeten op de grond blijft, kom je geen stap verder.” Deze overtuiging drijft me om voortdurend te streven naar groei en vooruitgang, zowel voor mezelf als voor mijn klanten.

Mijn ondernemerschap wordt gekenmerkt door drie kernwaarden: ambitie, risicobereidheid, maar steeds met boerenverstand. Ik ben vastbesloten om uitdagingen aan te gaan, kansen te benutten en door middel van de juist aanpak de beste resultaten te bekomen.

Bij 4best koesteren we waarden zoals veiligheid, innovatie en dankbaarheid. Veiligheid staat bovenaan, omdat het de basis vormt voor elk succesvol project. Risicobereidheid en doorzettingsvermogen is wat ons in staat stelt nieuwe horizonten te verkennen en te groeien. Innovatie is ons kompas, en dankbaarheid zorgt voor een positieve werkomgeving en versterkt onze relaties met medewerkers, klanten en partners.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top