#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Silvia Gioja

Naam, voornaam: Gioja Silvia
Geboorteplaats en -datum: Tivoli, Rome, Italië, 09/08/1983

Status? Kinderen?: Gehuwdmoeder van een zoontje
Huidige functie : BIM Lead Mobility and Digital Twins Lead Mobility Arcadis Belgium

Waarden: Klantensucces, samenwerking, integriteit en duurzaamheid zijn belangrijke waarden van Arcadis, waar ik ook persoonlijk volledig achter sta. Deze waarden leiden me zowel door mijn professionele als privé-leven. Ik werk in een team waar iedereen zijn eigen kenmerken heeft en complementair is. Ik voel me trots als ik klanten kan helpen met de realisatie van hun projecten. Deze nominatie dank ik ook aan de goede samenwerking met onze klanten én met de collega’s. Het is de kers op de taart van mijn carrièrepad en de keuzes die ik heb gemaakt, zoals bijvoorbeeld verhuizen naar België om een betere balans tussen werk en gezin na te streven. Ik geef steeds het beste van mezelf, handel volgens de hoogste professionele en ethische normen en ik vestig vertrouwen door open, eerlijk, verantwoordelijk, zorgzaam en respectvol te zijn.

Levensmotto“Avia pervia”: een Latijns motto dat “het ontoegankelijke wordt toegankelijk” betekent, in brede zin “het onmogelijke mogelijk maken”. Ik ben ervan overtuigd dat dingen die als moeilijk of ambitieus worden beschouwd, kunnen gebeuren dankzij een sterk en volhardend karakter….en dat heb ik 😉 Er is altijd een oplossing voor persoonlijke of professionele hindernissen. Met enige competentie, geduld en een glimlach geraak je er wel!

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2021 in 3 woorden: Ongeëvenaard – verbijsterend – Inspirerend

Gepassioneerd ingenieur, winnaar van The European Women In Construction & Engineering Awards 2021 in de categorie tunnelbouw en ondergrondse constructie, Arcadis BIM Lead voor mobiliteit, open en transparante collega, liefhebbende moeder van een geweldige zoon, kunstenaar, latinist, ontdekkingsreiziger en avonturier.

Dit zijn slechts enkele manieren waarop je mijn veelzijdige en bruisende persoonlijkheid kan omschrijven.

2021 werd voor mij gekenmerkt door professionele successen, als gevolg van langdurige inspanningen en mijn liefde voor werk en mensen. Ik ben gepromoveerd naar het hoogste niveau van BIM-functie en heb een prachtige prijs gewonnen, maar ik blijf altijd kijken naar mogelijkheden om te groeien, mijn leven wordt gevormd door continue verbetering.

Ik kreeg echter ook te maken met tegenslagen in mijn privéleven, maar ik was in staat elke uitdaging om te zetten naar iets positief en andere mensen hierdoor te inspireren.

Volgende stappen?
Ik wil pionierswerk blijven leveren en helpen Arcadis en onze projecten naar het hoogste niveau te tillen op gebied van BIM-innovatie. Ik wil anderen inspireren die een carrière met een gezin combineren. En natuurlijk wil ik de Belgische bouwvrouw van het jaar 2021 worden! En dit alles met een glimlach op mijn gezicht!

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top