#BCA nieuws

Winkel en hotelcomplex Gent

In de bruisende binnenstad van Gent verbouwde Vandenbussche de oude C&A winkel. Het project bestaat uit de verbouwing en uitbreiding van het winkelcomplex tot een gemengd project met (casco) winkelruimtes en een nieuw hotel met 114 kamers.

Dit klasse 8 project is een ontwerp van Abscis Architecten bvba. Voor dit project nam Vandenbussche de coördinatie van de verbouwingswerken, ruwbouw, afwerking en technieken op zich. Het project wordt uitgewerkt volgens de BIM-methodiek waarin Vandenbussche de BIM coördinatie op zich nam.

Een strakke planning in combinatie met bestaande toestand en de aan te houden minimale kamerafmetingen zorgden voor een intensieve werkvoorbereiding tussen de verschillende bouwpartners. In BIM-workshops a.d.v een coördinatie model werden clashes met een constructieve mindset behandeld door uitvoering, ontwerpers, installateurs en de bouwheer. Dit liet toe om snel gefaseerd aspect modellen te coördineren en in uitvoering te gebruiken.

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top