#BCA nieuws

#BCA21: Wie wint de volgende Belgian Construction Award?

Op donderdag 9 december 2021 is het alweer tijd voor de tweede editie van de Belgian Construction Awards. Dat is de gelegenheid bij uitstek om de trots van de bouwmarkt in België te tonen en te laten zien hoe innovatief deze sector is.

Dit jaar hebben we liefst vijf nieuwe awards, waaronder de award voor het beste Internationale Project, de Circular Building Award en de Communication Award. Ook hebben we de Innovatieprijs nu opgedeeld in drie verschillende categorieën voor het beste Project, Product en Proces/IT. Zo maak jij dus nóg meer kans op het winnen van een felbegeerde Belgian Construction Award. 

Doe mee en zet jouw project in de kijker! Ontvang deze welverdiende erkenning voor jouw team en partners. En daarnaast is het de perfecte gelegenheid om te netwerken en bouwprofessionals uit heel België te ontmoeten! 

Het kandidatuursdossier is vanaf nu beschikbaar op de website. Dossiers kunnen ingediend worden tot en met 30 september.

Een grote vraag is natuurlijk ook dit jaar weer wie de Bouwvrouw en Bouwman van het jaar worden. Wie verdient volgens jou deze eer? Nomineer nu jouw keuze! 

Kom op 9 december naar de Belgian Construction Awards en ontmoet de beslissers in de bouwsector. Het belooft een niet-te-missen avond te worden waarbij innovatie, inspiratie en duurzaamheid centraal staat!

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top