#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Yves Aertssen

Naam, voornaam : Aertssen Yves
Geboorteplaats en -datum : Turnhout, 8 april 1980

Status – kinderen : Samenwonend, vader van 2 kinderen
Huidige functie : co-CEO, Aertssen Group

Waarden : Oprechtheid en optimisme

Levensmotto : Stay positive, work hard & make it happen.

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2021 in 3 woorden : Uitdagend, verrijkend en fileloos

Yves Aertssen is co-CEO van de Aertssen Group, een derde generatiefamiliebedrijf uit Stabroek, Antwerpen. Aertssen Group bestaat uit drie grote business units: de tak infra ontzorgt haar klanten met grondverzet, sloop- en saneringswerken, wegenbouw en milieu- en recyclageprojecten. De business unit Kranen verzorgt hijswerken, onder meer in de Antwerpse petrochemie. De Business Unit Transport en Logistics doet uitzonderlijke transporten en bouwde recent op Antwerpen Linkeroever een groot distributiecentrum voor de opslag en assemblage van landbouw- en constructiemachines.

Yves is 41 jaar oud, is samenwonend en heeft twee kinderen. Hij werkt al vele jaren voor de groep, eerst als werfleider.
Daarna startte hij in het Midden-Oosten de internationalisering op. Momenteel overziet hij de volledige tak infra (binnen- en buitenland).
Daarnaast draagt hij verantwoordelijkheid over de ondersteunende diensten van Aertssen Group (finance, HR, IT, legal, QESH).

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top