#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

An Warrens

Naam, voornaam : Warrens An
Geboorteplaats en -datum: Hamme 13 juni 1979
Status ? Kinderen ? : Gehuwd – 2 kinderen: Elise (11) en Cedric (10)
Huidige functie : Bestuurder KDS Bouw & Renovatie

Waarden : Eerlijkheid, vertrouwen en respect. Deze drie waarden vormen de rode draad doorheen heel ons bedrijf én daarbuiten. Eerlijkheid, dat is voor mij open communiceren, zeggen waar het op staat, ook wanneer het minder goed nieuws is. Vertrouwen vloeit daar vaak uit voort. Wanneer je eerlijk bent tegen je klanten en medewerkers, bouw je vertrouwen op. Geen achterklap, geen valse goedkope offertes, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar staan we voor.

Vertrouwen geven en krijgen komt dan weer voort uit respect hebben voor elkaar, als collega’s maar ook in de klant-leverancier en werkgever-werknemersrelatie. Wij hebben respect voor ieders opvatting, ideeën en verwachtingen. We handelen daar ook naar en zullen eerlijk zeggen wanneer we bepaalde verwachtingen niet kunnen inlossen of het ergens niet mee eens zijn. We stimuleren onze medewerkers hier ook in om dat te doen. Eerlijk zijn, met respect voor elkaar en vertrouwen hebben in elkaar. En zo is de cirkel rond 😉 

Levensmotto : NOKVOL PASSIE –  If you love what you do, you’ll never work a day in your life

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2021 in 3 woorden : Vernieuwend – uitdagend – leerrijk

Hoi, ik ben An van KDS. Nokvol passie voor onze stiel, ons team en onze klanten.

Als zaakvoerder van KDS ben ik elke dag bezig met 1001 dingen and I love it! Volgens sommige ben ik een vat vol energie, ik zou het zelf eerder gezond enthousiasme noemen.

Na 15 jaar actief te zijn in de retail- en bankensector richtte ik, samen met mijn partner, KDS op. Een bouwbedrijf met hout en kwaliteit in de hoofdrol, waar mijn passie voor blije en tevreden mensen centraal staat.

10 jaar en 2 kinderen later zijn wij vandaag een gezond bedrijf met 35 teamleden nokvol passie en ambitie. Onze waarden zijn voor mij enorm belangrijk: eerlijkheid, vertrouwen en respect. Ik ben wie ik ben, ben eerlijk met mezelf maar ook tegen de mensen rondom mij. Kunnen zijn wie je bent, ook als vrouw in de bouwsector, zorgt voor een open en oprechte plezante teamsfeer en prachtige projecten. What you see is what you get, en dat geeft ook de klanten vertrouwen in ons als bedrijf. We respecteren ieders wensen en zijn, maar we verwachten dat respect natuurlijk ook wel terug.

Tot slot krijg ik enorm veel energie van mensen motiveren en het beste in hen naar boven te brengen, om samen te zorgen voor een fantastisch eindresultaat voor onze klanten.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top