#BCA nieuws

Beoordelingsproces?

De Belgian Construction Awards deelt 8 prijzen uit.
Afhankelijk van de prijs, zal het beoordelingsproces anders verlopen.

De prijs van “Snelste groeier in de bouw (powered by Federale verzekeringen)” wordt statistisch bepaald aan de hand van de cijfers van het magazine Trends.

INNOVATIEVE, DUURZAME OF BIM-CONFORME PROJECTEN GEZOCHT
Voor de volgende 5 prijzen echter gaan we op zoek naar diverse bouwprojecten:

  • BIM Award – Industrieel, Tertiare & Residentieel project (powered by Autodesk)
  • BIM Award – Publiek project (powered by Autodesk)
  • BIM Award – Infrastructuur (powered by Autodesk)
  • Climate Proof Award (powered by ORI)
  • Innovatie Award

CRITERIA-BEPALING
De winnaars van deze 5 prijzen zullen bepaald worden door een jury van bouwprofessionals. De vakjury zal de inzendingen beoordelen aan de hand van een specifiek ontworpen set CRITERIA. Deze criteria zijn duidelijk aangegeven in het kandidaatsdossiers dat elke bedrijf dat zich aanmeldt via dit formulier zal ontvangen. De jury zal voor elk aangegeven aspect een bepaalde score geven – in de mate dat het voorstel aan de vooropgestelde criteria voldoet. Zo kan de vakjury, op basis van een gezamenlijke scoresom de winnaar bepalen op de jurybijeenkomst.

Denk je dat jouw project kans maakt ? Heb je een innovatief, creatief, duurzaam of BIM-conform bouwproject ? Stel jezelf en jouw project dan kandidaat voor de Belgian Construction Awards.

BOUWMAN EN BOUWVROUW VAN HET JAAR
En last but not least, de prijs van “Bouwman en Bouwvrouw van het jaar” zal in eerste instantie gebeuren door een zorgvuldig uitgekozen mediajury. Nadien krijgt het publiek de eer om, via online voting, de eer om de Bouwman en Bouwvrouw van het jaar 2020 uit te kiezen. Het publiek heeft van 15 oktober tot en met 27 november de tijd om op zijn favoriet te kunnen stemmen.

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top