#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Catherine Vangilbergen

Naam, voornaam: Vangilbergen Catherine
Geboorteplaats en -datum: Antwerpen, 18 juli 1983
Status? Kinderen? Co-ouder met een dochter Billie van 7 jaar en een zoon César van 5 jaar
Huidige functie: Development Manager bij Van Roey Vastgoed

Waarden: loyaliteit, eerlijkheid, authenticiteit

Levensmotto: Ik heb liever spijt van iets dat ik heb gedaan dan spijt van iets dat ik niet heb gedaan.

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden : leerrijk, uitdagend, gevarieerd

Ik ben actief als ontwikkelaar bij Van Roey Vastgoed en combineer mijn boeiende projecten met een inspirerend “bijberoep” binnen ons bedrijf. Sinds een 2-tal jaar ga ik samen met een geëngageerd team op zoek naar antwoorden op twee grote uitdagingen: klimaatrobuustheid en betaalbaarheid van vastgoed. Zo werd Split-It (splitskopen) geboren en werd er een onderzoekstraject opgestart ism Vlaanderen Circulair waar eigenaarschap door aankoop van aandelen wordt onderzocht, als hybride model tussen huur en koop. Dit met het doel om een betaalbaar en circulair alternatief te introduceren op de woningmarkt. Fantastisch om zien dat we onze concepten vandaag al kunnen beginnen testen op concrete cases.

De passie voor innovatie is ontstaan tijdens mijn carrière bij DEME, waar ik 7 jaar aan de slag was in binnen- en buitenland. Ook hier was ik actief betrokken bij een aantal innovatieve projecten met een zelfde insteek: wat kan de private sector bijdragen aan complexe maatschappelijke uitdagingen?

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top