#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Charlotte Fleerackers

Naam, voornaam: Charlotte Fleerackers
Geboortedatum : 18/10/1986
Geboorteplaats : Turnhout
Status? Kinderen? Gehuwd, geen kinderen
Huidige functie, bedrijf: Zaakvoerder Stabco Foundations
Waarden : eerlijkheid, doorzetting, ambitie, transparantie

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2020 in 3 woorden : uitdagend, leerrijk, innovatief

“Vier jaar geleden startte ik Stabco Foundations op. Kort nadien kwam Charlotte, mijn vrouw, bij in de firma. Die vrouwelijke touch en haar ambitieuze persoonlijkheid maakten Stabco tot wat het nu is: een volwaardige kmo met 35 medewerkers, 1 office dog en een machinepark om u tegen te zeggen.” – Marijn

Hallo! Ik ben Charlotte, 34 jaar, 1,60m groot en geboeid door ondernemen. Continu zoek ik naar concrete verbeterpunten, om van Stabco een nog sterker merk te maken. Onderhandelen en blijven evalueren, ik deins er niet voor terug.

In 2020 hebben we onze naam nog meer gevestigd: meer collega’s, meer bouwwerven en zelfs ons grootste project tot dusver!

Ik ben ambitieus en weet perfect waar ik naartoe wil! Samen met ons team wil ik van Stabco een zo ‘sexy’ mogelijk bedrijf maken. Ik wil niet dat Stabco “slechts” een funderingsbedrijf is, maar een bedrijf dat er uitspringt. Bouwfirma’s, klanten en zelfs toekomstige collega’s vinden ons door gerichte marketingtechnieken en social media .Tegenwoordig werken we ook veel met video. Da’s niet alleen de toekomst, ik sta ook graag voor de camera.

Mijn drijfveer? Ondernemen op topniveau. En Bouwvrouw van het jaar worden 😉

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top