#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Estel Meyhui

Naam, voornaam: Meyhui Estel
Geboorteplaats, -datum : Brugge, 09/09/1980
Status? Kinderen? Samenwonend met een toffe partner en een actieve golden retriever
Huidige functie, bedrijf: CEO Artes Group
Waarden : open minded, eerlijk & correct, gedrevenheid

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2020 in 3 woorden : uitdagend, leerrijk, teamwork

Als CEO van een bouwgroep heb ik een wat atypisch profiel en parcours afgelegd. Toen ik afstudeerde als bedrijfspsycholoog, besloot ik mijn studies aan te vullen met meer economische kennis en ging daarom Global Management bijstuderen. Na jobs bij Accenture & Liantis, besloot ik mijn ondernemingspassie te volgen en startte mijn eigen HR consulting bedrijf in 2008. Zo kwam ik voor het eerst in contact met Artes. Als externe HR partner ging ik aan de slag in het filiaal in Zeebrugge, toen nog Depret genaamd, en later ook voor alle andere filialen. De klik met de cultuur, de mensen en de aandeelhouders was er vanaf het begin. Ik daagde de directie uit met mijn andere blik op de zaken en samen kwamen we tot mooie resultaten.

Klaar voor een nieuwe uitdaging, besloot ik in 2018 mijn aandelen van Effectis te verkopen. Na een wereldreis van 6 maanden, nam ik de nieuwe rol van COO op binnen de Artes Group. Achteraf gezien een rol die zeer nauw aansloot bij wat ik ervoor deed: mensen constructief doen nadenken en samenwerken. In mei dit jaar zette ik dan de laatste stap, deze naar het CEO-schap. 2020 kan ik enkel beschrijven als uitdagend, leerrijk en het jaar waar teamwork meer dan ooit het verschil maakt.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top