#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Nicolas Bearelle

Naam, voornaam: Bearelle Nicolas
Geboorteplaats, -datum : Deinze, 28 maart 1974
Status? Kinderen? gehuwd, 2 kinderen (17 en 11 jaar)
Huidige functie, bedrijf: Founder, Owner, Executive Chairman,  Re-Vive NV
Waarden : integrale duurzaamheid, innovatie met purpose, positieve energie

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2020 in 3 woorden : purpose brings resilience 

Ik richtte Re-Vive op in 2009, midden in de financiële crisis. Mijn strategie was van in het begin echte meerwaarde te leveren door te innoveren in de vastgoedwereld. Door resoluut te kiezen om enkel reeds gebruikte en vaak verontreinigde gronden te recycleren wordt de druk van de open ruimte genomen. De betonstop ‘avant la lettre’.  

Op deze sites worden integraal duurzame wijken gebouwd met als kernwoorden CO2 neutraliteit, hernieuwbare energie, groene open ruimte, biodiversiteit, maximaal herbruik van water en materialen en vooral sociale cohesie. Het zijn gemengde wijken waar wonen, werken en ontspannen samengaan. Doorwaadbare wijken waar ontmoetingen centraal staan.

Deze strategie werd de laatste 10 jaar verder verfijnd en bewijst haar sterkte en veerkracht in deze bijzondere periode. Het 50-koppige team van Re-Vive groeide met 15 % sedert maart 2020 en het commercieel succes bewijst dat duurzaam ontwikkelen de enige juiste keuze is.

Door continue te investeren en te innoveren met als duidelijk doel het realiseren van toekomstgerichte duurzame projecten, is Re-Vive vandaag klaar om de grote uitdagingen verder aan te gaan. Wij willen duurzame meerwaarde leveren voor de ecologische, maatschappelijke en financiële uitdagingen en zo onze rol in de maatschappij een doel geven.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top