#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Steven Maeyaert

Naam, voornaam : Maeyaert Steven
Geboorteplaats en -datum: Poperinge 16/11/1973

Status ? Kinderen ? : Gehuwd met Lies Dejonghe, 3 kinderen (Julia, Remi en Kamiel)
Huidige functie : Gedelegeerd bestuurder – Bouwbedrijf Furnibo

Waarden :Betrouwbaarheid, professionalisme, innovatie, betrokkenheid, duurzaamheid

Levensmotto : “Alleen kan je snel wandelen, maar in groep geraak je verder. “

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2021 in 3 woorden : Onstabiele markt – professionalisering – next level

Als ingenieur bouwkunde startte ik 25 jaar geleden mijn carrière bij Bouwbedrijf Furnibo als werfleider. 7 jaar geleden deed ik samen met een financiële partner een management buy out (MBO). Ik had het bedrijf helpen groeien, structuur geven … Het was tijd om het roer in eigen handen te nemen en nog meer de koers te bepalen. Op dat moment geen evidente beslissing, want we zaten nog met de naweeën van de economische crisis. Als mensgedreven ondernemer focus ik me op het bepalen van de visie, het commerciële luik en personeel. In een bouwbedrijf is kennis, maw de mensen, de kern van het bedrijf.

Ik geloof rotsvast in teamwork, in correcte samenwerking en het aangaan van betrouwbare en duurzame partnerships. Intussen zit die overtuiging onwrikbaar vervat in het DNA van Furnibo. Ik hou ervan samen met mijn team uitdagende projecten aan te gaan die quasi onmogelijk te realiseren lijken. We zetten sterk in op het digitaliseren van onze werking, van het bouwproces. Ondertussen kennen we een duurzame groei, vooral gebaseerd op recurrente klanten.

In mijn vrije tijd geniet ik met volle teugen van het zeilen. Op het water kan ik mijn hoofd leegmaken en samen met mijn gezin genieten van de totale rust. Op de koersfiets lukt dat ook, maar toch betrap ik me er op dat ik af en toe toch aan het piekeren ben. Op mijn zeilboot ben ik echter vrij.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top