#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Thibaut Mahieu

Naam, voornaam: Mahieu Thibaut
Geboorteplaats, -datum : Ottignies, 18/08/84
Status? Kinderen? Gehuwd en papa van 3 kinderen
Huidige functie, bedrijf: Project Manager bij BPC
Waarden : Duurzame ontwikkeling, innovatie, samenwerking en teamgeest, vertrouwen, respect, betrouwbaarheid

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2020 in 3 woorden : Opwindend, uitdagend en het jaar 2020 zette stimuleerde me elke dag weer om mezelf aan te passen.

 

Als burgerlijk ingenieur werk ik al twaalf jaar bij BPC, algemene bouwonderneming van klasse 8 en filiaal van de groep CFE. Wat ik leuk vind aan mijn werk is vooral het testen van nieuwe oplossingen die het potentieel van de bouwsector verder vergroten. Innovatie en duurzame ontwikkeling zijn twee belangrijke thema’s voor mij en ik hou ervan om ze mee op te nemen in nieuwe projecten voor continue verbetering binnen BPC.

Zo heb ik samen met mijn team en belangrijke partners, zoals het WTCB, de Haven van Brussel en de Confederatie Bouw, het BCCC-project (Brussels Construction Consolidation Centre) mee in goede banen geleid: een logistiek platform dat de aanvoer van bouwmaterialen optimaliseert en de impact op het Brusselse wegverkeer en het milieu vermindert dankzij het gebruik van met name schepen.

Het platform dat in januari 2020 werd gelanceerd, heeft een veelbelovende toekomst. Het kunnen werken aan zulke duurzame en innovatieve projecten zorgt voor drive die het dagelijks leven uitdaagt en oplossingen biedt voor de wereld van morgen.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top