#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Thomas van Poucke

Naam, voornaam: Van Poucke Thomas
Geboorteplaats en -datum: Kortrijk, 20/1/1988
Status? Kinderen? Getrouwd met Elisa Sercu, 3 kinderen (Olivia 4 jaar, Marie 2 jaar, Emilia 8 maanden)
Huidige functie + bedrijf: CEO Groep Huyzentruyt


Waarden: respect, durf, doorzettingsvermogen, plezier  

Levensmotto: dare to dream big & Work hard, play hard

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden: uitdaging, verandering, internationalisering

Net zoals veel kinderen droomde ik ervan voetballer te worden. Ik merkte echter snel dat mijn talent elders lag. Dingen in beweging zetten, een uitdagende koers uitstippelen en mensen motiveren. Passies die tijdens mijn periode als praeses van studentenclub Mercurius goed van pas kwamen.

Vergis je niet, mijn studententijd was meer dan cantussen alleen. Met diploma’s marketing en handelswetenschappen kwam ik bij Groep Huyzentruyt terecht.

Ik had het geluk om met Philippe een mentor te hebben die in mij geloofde en mij de kans gaf om te groeien. Begin 2020 gaf hij mij het vertrouwen om de rol als CEO over te nemen. Meteen een pittig jaar, niet alleen omwille van het gekende virus, ook omdat we onszelf omvormden van aannemer naar projectontwikkelaar. Vandaag blijkt dit meer dan ooit de juiste strategische beslissing te zijn. Dat onze GH’ers hier ook achterstaan, bewijst het behalen van het Great Place To Work label. Als papa van 3 vind ik een gezonde work-life balance voor onze GH’ers heel belangrijk. Onze buitenlandse uitbreiding richting Polen en Roemenië heeft natuurlijk een invloed op mijn vrije tijd. Daarom geniet ik des te intenser van mijn weekends met mijn gezin.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top