#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Valérie Vermandel

Naam, voornaam: Vermandel Valérie
Geboorteplaats en -datum: Etterbeek, 6/06/1989
Status? Kinderen? Getrouwd, kindje verwacht in maart
Huidige functie: Chief development officer

Waarden: Eerlijkheid / Gedrevenheid / Rechtvaardigheid

Levensmotto“Fight for the things that you care about, but do it in a way that will lead others to join you.”

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2022 in 3 woorden: Groei – Innovatie – Verbondenheid

Ik ben Valérie Vermandel en ben afkomstig uit Brussel. Na mijn opleiding als ingenieur-architect ben ik me gaan specialiseren in de monumentenzorg, een echte passie, en ik heb het geluk gehad om bij Origin te starten, een architectenbureau gespecialiseerd in het restaureren en herbestemmen van erfgoed.

Zeven jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Whitewood, een vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar. Vandaag heb ik de eer om onze ontwikkelingstak te mogen leiden. Van daaruit kan ik projecten realiseren die volledig in lijn liggen met mijn waarden en die van het bedrijf.

Voor mij, en het team, is het belangrijk om elke duurzaamheidsambitie steeds eerlijk en transparant te communiceren. Onderwerpen zoals hergebruik van materialen (Urban Mining) en de CO2-footprint van gebouwen worden consequent geïntegreerd in al onze projecten, waarbij we de lat steeds wat hoger proberen te leggen. Zo zoeken we samen met al onze partners naar een evenwicht tussen economie en ecologie.

Ik ben ongelofelijk vereerd met deze nominatie, die een sterke motivatie is om samen met het team ons werk verder te zetten op het pad van duurzame ontwikkeling!

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top