#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Vicky Dethier

Naam, voornaam : Vicky Dethier
Geboortedatum : 31-10-1982
Geboorteplaats : Neerpelt
Status? Kinderen? Partner (Stijn) en 2 zoontjes (Lenn en Noud – 6 jaar)
Huidige functie, bedrijf : co-gedelegeerd bestuurder Bouwbedrijf Dethier nv
Waarden : Langetermijnrelaties, betrokkenheid en werkplezier

Omschrijf het voorbije professionele jaar 2020 in 3 woorden : Een jaar om SNEL TE VERGETEN

 

Dat ik 13 jaar geleden in het familiebedrijf zou stappen was zeker geen uitgestippeld pad. Mijn vader heeft me altijd vrij gelaten in mijn studiekeuzes. Toen ik opperde om burgerlijk ingenieur te gaan studeren raadde hij mij dit zelfs eerder af. Ik heb dan voor Informatica gekozen.

Maar uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en na twee jaar elders gewerkt te hebben stond ik al popelend op de stoep. Doorheen de jaren heb ik het geluk gehad om heel wat functies te kunnen doorlopen en met het bedrijf mee te groeien. Ik heb steeds de vrijheid gekregen om mijn eigen ding te doen.

Drie jaar geleden heeft mijn vader het bedrijf overgelaten aan mijn broer Kevin en mezelf. Samen met onze twee achterneven is de derde generatie nu compleet. Onze familiale waarden zijn nog steeds dezelfde gebleven. Wel hebben we de focus meer gelegd op BIM, LEAN, data … Aspecten die volgens ons onmisbaar zijn voor de toekomst. Daarnaast zet ik me ook graag in voor onze sector; zo ben ik o.a. voorzitter van de jongeren afdeling van de Confederatie Bouw Limburg en lid van de stuurgroep Vastgoed bij VOKA Limburg.

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top