#BCA GENOMINEERDEN BOUWVROUW / BOUWMAN / YOUNG CONSTRUCTION PERSONALITY VAN HET JAAR

Helena Hertsens

Deze kandidaat is genomineerd voor een Belgian Construction Award - deel het nu met je netwerk!

Naam + voornaam: Helena Hertsens 

Geboorteplaats en -datum: Sint-Niklaas 20/10/1984 

Status? Kinderen? Getrouwd met Geert Breynaert en 2 schattige kindjes Thomas (10 jaar) en Mathias (6 jaar) 

Jouw parcours op professioneel vlak: Van jongs af aan geholpen bij administratieve taken in het familiebedrijf. Na mijn studies Handelswetenschappen ben ik mijn professionele carrière begonnen als financiële auditor bij Ernst&Young. Na deze ervaring ben ik gestart bij Hertsens Infra, waarbij ik alle facetten van het bedrijf heb leren kennen en waarbij ik doorgegroeid ben tot mijn huidige functie als bestuurder. 

Huidige functie + bedrijf: Bestuurder van Hertsens Infra NV 

Jouw expertises: Algemene leiding 

Waarden: Integriteit, Moed & Trouw 

Levensmotto: Je realiseert waarin je gelooft, waarnaar je streeft en waar je voor werkt 

Omschrijf het voorbije professionele jaar (2024) in 3 woorden: Uitdagend, Inspirerend & Intensief 

In hoeverre is dit jaar 2024 een succes geweest voor jou? Mooie groei van het bedrijf met zoals elk jaar blijven bouwen aan de weg naar duurzame groei en waardecreatie 

Wat zeggen collega’s over jou?
“Helena past zich moeiteloos aan elke situatie aan en is altijd sociaal en benaderbaar. Ze is meegaand en empathisch, maar weet ook wanneer ze streng moet optreden, waardoor ze het respect van haar team verdient. Haar vernieuwende ideeën en verrassende aanpak maken haar manier van leidinggeven zowel inspirerend als verfrissend. Helena weet me telkens weer te verbazen met haar energie en de gedrevenheid die ze in haar werk legt. In het kort, een gigantische topondernemer” 

“Helena is een leuke maar rechtvaardige leider, een keiharde werker en iemand die altijd het beste met iedereen voor heeft. Ze geeft voorrang aan anderen om hun problemen op te lossen en probeert de mindset en sfeer altijd positief te houden. Ik spreek dan ook namens de arbeiders dat ik van iedereen hoor dat ze graag voor Helena werken. Helena geeft zich altijd voor de volle 100% en is een voorbeeld voor het bedrijf” 

“Helena is een pittige madam en een harde werker, maar die haar centen telt. Dat is de basis van het succes” 

Korte tekst om jezelf voor te stellen: 

“Ik ben Helena Hertsens, woonachtig in Burcht boven ons kantoor met prachtig uitzicht op de Schelde. Als trotse mama van twee flinke jongens ben ik bestuurder van Hertsens Infra. Samen met mijn familie – mijn man, zus, broer, ouders, tante en onze trouwe medewerkers – bouw ik dit familiebedrijf verder uit. Van thuis uit heb ik hard werken meegekregen, en deze waarde combineer ik met passie voor het vak, doorzettingsvermogen en vertrouwen in mezelf en ons team. Ons bedrijf richt zich op openbare infrastructuurwerken, waarbij ik streef naar oplossingen die aansluiten bij de behoeften van zowel onze klanten als medewerkers. Door goed te luisteren en in lijn te blijven met de visie van ons bedrijf, bereiken we samen mooie resultaten.” 

#BCA24

BCA_log-horiz

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top