#BCA nieuws

#BCA20: Stem op de Bouwvrouw en Bouwman van het jaar

Bouwkroniek en La Chronique organiseren op 10 december de eerste editie van de Belgian Construction Awards (#BCA20). Deze spectaculaire gala-avond belooft iedere man en vrouw uit de bouwsector te laten schitteren, maar in het bijzonder de winnaars van de award “Bouwvrouw van het Jaar” en “Bouwman van het Jaar”.

Deze twee speciale prijzen gaan naar twee uitstekende en waardige vertegenwoordigers van de sector die zich het voorbije jaar wisten te onderscheiden en die daardoor de bouwsector positief in beeld hebben gebracht. Onze jury heeft reeds een voorselectie gedaan, maar de uiteindelijke winnaars worden verkozen door het publiek.

De genomineerden voor de award “Bouwvrouw van het jaar” zijn:

  • Vicky Dethier (co-directeur van Bouwbedrijf Dethier nv)
  • Charlotte Fleerackers (directeur van Stabco Foundations)
  • Estel Mayhui (CEO van de Artes Group)

De genomineerden voor de award “Bouwman van het jaar” zijn:

  • Nicolas Bearelle (oprichter en CEO van Re-Vive NV)
  • Joeri Beneens (CEO en directeur van Beneens bouw en interieur)
  • Thibaut Mahieu (Projectmanager bij BPC)

De winnaars worden verkozen via een online stemsysteem. Je kan je stem uitbrengen tot en met 27 november. Slechts één stem per emailadres is toegestaan en per categorie kan men één keer stemmen. Door te stemmen op je favoriete “Bouwvrouw van het Jaar” en de “Bouwman van het Jaar”, neem je automatisch deel aan de loting om twee tickets te winnen voor de exclusieve gala-avond van de Belgian Construction Awards!

De genomineerden worden binnenkort voorgesteld in Bouwkroniek. De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens de gala-avond van de Belgian Construction Awards op 10 december 2020 in Château du Lac in Genval.

Stemmen kan via: https://belgianconstructionawards.be/stemmen/
Wil je reeds een plaats of tafel reserveren voor de gala-ceremonie: https://belgianconstructionawards.be/tickets/

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top