#BCA nieuws

Gezondheid boven alles, maar uitstel is geen afstel

Beste lezer,

Het is niemand ontgaan: de coronamaatregelen die door de regering zijn ingevoerd, blijven van kracht tot en met 13 december 2020.

Dat betekent dat de organisatie beslist heeft om de Belgian Construction Awards te verplaatsen naar donderdag 11 februari 2021. Het programma (met uitzondering van het DJ-optreden), de locatie en de reeds verkochte tickets worden automatisch overgezet naar deze nieuwe datum.

Wil jij erbij zijn? Dan raden we je aan om niet tot januari te wachten om jouw tickets aan te kopen, want het aantal gasten zal ongetwijfeld beperkt blijven.

De organisatie volgt de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Wij stellen de gezondheid en het belang van de deelnemers voorop en zullen alles in het werk stellen om de Belgian Construction Awards zo coronaproof mogelijk te laten doorgaan.  Bezoek de website van onze overheid voor meer informatie over het virus en hoe ook jij je steentje kan bijdragen.

Stay safe!
Met vriendelijke groet,
Marijke Sleeckx en Xylander Kroon, de organisatie

PS : Heb jij al gestemd voor uw favoriet(e) Bouwvrouw / Bouwman van het jaar? Stem hier en wie weet win jij wel een ticket voor deze exclusieve avond! De stemming blijft open tot en met 27 november 2020.

Recente nieuwsberichten

Aanleg parkeerterrein “De Kiem” te Kapelle -op-den-Bos

Gemeente Kapelle-op-den-Bos heeft parkeerterrein de Kiem aangelegd als eerste fase in de vernieuwing van de omgeving van basisschool de Kiem. ...
Lees meer

Ben De Swaef

Strategic Account Executive BeNeLux, Autodesk
Lees meer

#BCA24

BCA_logo

Bouwkroniek/Batichronique, een product van EBP. // Burg. E. Demunterlaan, 3 Bus 6, 1090 Brussel // BTW BE 0451.979.022 // RPR Brussel

Contacteer ons

Social media

Share This
Scroll to Top